Molt aviat entrem al nou any, i amb ell, tornen els cursos al Casal Artesà d'Hostafrancs amb els cursos habituals i nous!
Us proposem un nou taller per als més petits de la casa: Taller de Postres i pastissos! I a més també hem creat dos nous tallers de cuina. Ja tenim obert el període d'inscripció!
En aquest enllaç trobareu tota la informació dels següents cursos:
Dibuix i pintura:
Dibuix i pintura
Aprendre i perfeccionar la tècnica pictòrica des dels diferents vessants artístics.
Dimarts de 18.30 h a 20.30 h (10 sessions)
Iniciació al dibuix
Aprenentatge de les tècniques bàsiques del dibuix com a eina d’expressió, coneixement i comunicació.
Dijous de 18.30 h a 20.30 h (10 sessions)
Gimnàstica:
Ioga
Disciplina hindú orientada a aconseguir l’equilibri cos-ment, amb exercicis que milloren la postura i la capacitat mental de controlar els moviments.
Dilluns i dijous d’10 h a 11 h
Gimnàstica de manteniment
Activitat per mantenir el benestar físic i mental mitjançant exercicis que milloren la musculatura, la flexibilitat, l’equilibri i la postura.
Dilluns i dimecres de 19 a 20 h
Dimarts i divendres de 9 a 10 h
Ganxet:
Iniciació al ganxet
Inicia’t a la tècnica del ganxet treballant els punts bàsics.
Dilluns de 18.15 h a 19.15 h (1 hora setmanal – 10 sessions)
Boixets:
Puntes al Coixí
Inicia’t a la tècnica d’art de boixets treballant els diferents punts.
Dimarts de 16 h a 18 h
Dimecres de 10 h a 12 h
Cuina:
Cuina de mercat
La cuina de sempre, la que hem après dels avis o hem vist fer. En aquest taller prepararem plats de temporada i cuinarem tot tipus d’ingredients: carn, peix, verdures i fruites. També us hi ensenyarem els secrets d’una bona presentació.
Dimecres de 10 h a 12 h (10 sessions)
Pasta: un món per descobrir
Farem raviolis, paccheri, penne rigate, spaguetti, lumaconi, spaguetti al nero di sepia pasta de colors.
Farcida, en amanida, en pastis al forn, en salsa i amb ou poché.
Descobreix un món de possibilitats amb un bàsic de la nostra cuina.
Dijous de 18 h a 20 h (Inici 17 de gener – 4 sessions)
Monogràfic de cuina Asiàtica i Americana
Farem un recorregut per les cuines d’aquests dos grans continents. Tastarem els plats de la cuina de Vietnam, Japó, Ìndia, Thailàndia, Nord Amèrica i Sud Amèrica. (Cal portar davantal i carmanyola)
Preguem saber abans del començament dels tallers: al·lèrgies/intoleràncies alimentàries o d’altres aspectes, que poguessin influir en el contingut dels tallers.
Dilluns de 18 h a 20.30 h (10 sessions - Inici 7 de febrer)
Cuina per a nens i nenes: Postres i pastissos
Monogràfic de cuina per aprendre a fer deliciosos pastissos. (Cal portar davantal i carmanyola)
Preguem saber abans del començament dels tallers ens informeu: al·lèrgies/intoleràncies alimentàries o d’altres aspecte , que poguessin influir en el contingut dels tallers.
Divendres de 17.30 h a 19.30 h (4 sessions - Inici 25 de gener)