Molt aviat comencem els nous cursos de tardor 2018 al Casal Artesà d'Hostafrancs amb noves propostes de cuina, dibuix i pintura, ganxet, boixets i gimnàstica.
Enguany a més us proposem un taller per als més petits de la casa: Taller de pasta per a nens i nenes! Ja tenim obert el període d'inscripció.
En aquest enllaç trobareu tota la informació dels següents cursos:
Dibuix i pintura:
Dibuix i pintura
Aprendre i perfeccionar la tècnica pictòrica des dels diferents vessants artístics.
Dimarts de 18.30 h a 20.30 h (10 sessions)
Iniciació al dibuix
Aprenentatge de les tècniques bàsiques del dibuix com a eina d’expressió, coneixement i comunicació.
Dilluns de 11.30 h a 13.30 h o Dijous de 18.30 h a 20.30 h (10 sessions)
Gimnàstica:
Ioga
Disciplina hindú orientada a aconseguir l’equilibri cos-ment, amb exercicis que milloren la postura i la capacitat mental de controlar els moviments.
Dilluns i dijous d’10 h a 11 h
Gimnàstica de manteniment
Activitat per mantenir el benestar físic i mental mitjançant exercicis que milloren la musculatura, la flexibilitat, l’equilibri i la postura.
Dilluns i dimecres de 19 a 20 h
Dimarts i divendres de 9 a 10 h
Ganxet:
Iniciació al ganxet
Inicia’t a la tècnica del ganxet treballant els punts bàsics.
Dilluns de 18.15 h a 19.15 h (1 hora setmanal – 10 sessions)
Boixets:
Puntes al Coixí
Inicia’t a la tècnica d’art de boixets treballant els diferents punts.
Dimarts de 16 h a 18 h
Dimecres de 10 h a 12 h
Cuina:
Cuina de mercat
La cuina de sempre, la que hem après dels avis o hem vist fer. En aquest taller prepararem plats de temporada i cuinarem tot tipus d’ingredients: carn, peix, verdures i fruites. També us hi ensenyarem els secrets d’una bona presentació.
Dimecres de 10 h a 12 h (10 sessions)
A la tardor: cuina amb bolets
Ara que arriba la tardor cuinarem aquest producte de temporada. Per assaborir la cuina tradicional, la que es deixa coure fent xup-xup. La que ens omple d’olors i sabors que ens transporten als dinars del diumenge. La cuina més nostra per gaudir a taula. La cuina de sempre.
Dijous de 18 h a 20 h (Inici 4 d’octubre – 4 sessions)
Al llarg d’aquestes sessions cuinarem aquests ingredients, fent un receptari de tardor; clàssic però innovador i suculent però sense oblidar la part nutricional. Al final de la classe degustarem el plat.
Dimecres de 19.15 h a 21.15 h (10 sessions)
Cuina per a nens i nenes: Taller de pasta
Monogràfic de cuina. Farina, aigua i infinitat de possibilitats culinàries; de la més antiga a la més moderna. Al final de la classe degustarem el plat.
És important que ens informeu prèviament tant de possibles al·lèrgies, intoleràncies alimentàries i opcions alimentàries, etc.